A szabadtéri színpadon pótolja be elmaradt bérletes előadásait a nyíregyházi színház
Dátum: 2021. április 30., péntek, 15:07

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon pótolja be az évadban elmaradt bérletes színielőadásait a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata - közölte a teátrum pénteken az MTI-vel.

A tervek szerint májustól három, eredetileg nagyszínpadi és négy kamaraszínpadi előadást tartanak meg, júliustól pedig a meghívott vendégprodukciók musicaljeit és vígjátékait tekintheti meg a közönség a Benczúr téri játszóhelyen. A színházi programokat szintén májusban hozza nyilvánosságra a színház.

A Krúdy Kamarába szóló bérletes előadásokat a szabadtéri színpadrészén kialakított kamaraszínpadi térben mutatják be, ahol bérlettulajdonosok egy külön megépített, fedett nézőtéren foglalhatnak majd helyet.

Közleményükben hangsúlyozták, a helyszín védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők számára lesz csak látogatható. Az előadásokra a nézőtéri kapacitás függvényében, korlátozott számban jegyek is válthatók lesznek.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
Aforizmák
„ A pénznek, ha el akar jutni hozzám, el kell fogadnia azokat a feltételeket, amelyeket jellemem szab neki."
Chamfort
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ