A Margitszigeti Színház közérdekű közleménye - Közlekedés a Margitszigetre
Dátum: 2021. június 10., csütörtök, 10:04

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színház előadásaira használják a Színházi Hajójáratot vagy a BKK 26-os sűrített és külön buszjáratát.

A retúr közlekedő Színházi hajójáratok az előadásokra szállítják a közönséget. Felszállás az alábbi kikötőkben: Vigadó tér 5-ös kikötő, Batthyány tér 1-es kikötő, Szent Istvan park 1-es kikötő és Margitszigeti Színház és Víztorony kikötő.

A retúr járatokra a jegyet a www.margitszigetiszinhaz.hu a színház online oldalán a színházjegy vásárlással egy felületen, vagy a hajón is megválthatják.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Margitszigeten nem lehet parkolni, mivel védett zöldterület. A Margitszigeti Thermal Hotel parkolóban a szálloda vendégeinek fenntartott fizetős parkolóban a parkolóhelyek erősen limitált, csak néhány a fennmaradó.

Ez által a parkolás sajnos nem biztosított, valamint az előadást követően a parkoló elhagyása is több órát vehet igénybe. Számos bosszúságtól és parkolási költségtől szabadulhatnak meg, ha NEM személygépkocsival érkeznek az előadásokra.

Közlekedésről részletesen a Margitsziget weboldalán tájékozódhat: https://margitszigetiszinhaz.hu/kozlekedes/

Kérjük az általunk ajánlott lehetőségekkel éljenek.

Margitszigeti Színház Nkft.

(OTS)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„Rettenetes, hogy a valóságot nem lehet megismerni a tények miatt."
Rainer Maria Rilke
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ