Négy új bemutatót tervez az évadban a Centrál Színház
Dátum: 2021. agusztus 27., péntek, 15:58

A régi nagysikerű előadások mellett négy új bemutatót tűz műsorára új évadában a Centrál Színház.

A teátrum csütörtöki közleménye szerint az első bemutató szeptember 6-án lesz: Pokorny Lia LIAson című előadóestje prózában és dalban mesél a szerelemről.

Október 24-én tartják a Beszélő fejek című darab bemutatóját Puskás Tamás rendezésében, Borbás Gabival, Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával és Scherer Péterrel. Mint írják, Alan Bennett meséi hétköznapi emberekről szólnak, akik extrém helyzetekben találják magukat.

Január 15-én Sidney Lumet 1976-os, sokszoros Oscar-díjas filmjét, a Network-öt Paddy Chayefsky adaptációjában állítja színpadra Puskás Tamás. A történetben, a megtépázott sikerű bemondónak felmondanak, és ő élő adásban bejelenti, öngyilkos lesz. A látványos videótechnikát felvonultató előadásban egyebek mellett Alföldi Róbertet, Tompos Kátyát, László Zsoltot és Fehér Tibort láthatják majd a nézők.

Az utolsó bemutatót jövő év márciusában tartják. A Ma este megbukunk alkotóinak Ma este felnövünk című új humoros előadásában egy általános iskolai osztály felnőtté válását követhetik végig két órában a nézők Liptai Claudiával, Sztarenki Dórával, Tompos Kátyával, Fehér Tiborral, Rada Bálinttal és Schmied Zoltánnal.

Az új bemutatók mellett a Centrál Színház korábbi, nagy sikerű előadásai - a My fair lady, a Nemek és igenek, a Házassági leckék középhaladóknak, a New York-i komédia, a Függöny fel! és a Pletykafészek - is visszatérnek a színpadra.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
 
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
Aforizmák
„ Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk."
Chamfort
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ