Október közepén indul a Gyulai Várszínház őszi-téli kamaratermi sorozata
Dátum: 2023. szeptember 25., hétfő, 17:20

Október 12-én indul a Gyulai Várszínház őszi-téli kamaratermi sorozata - közölte a teátrum honlapján.

Az előadássorozat az Ágnes, báránykám című krimi előadásával indul, Gubik Petrával a főszerepben. Október 24-én Mrozek világhírű művét, az Emigránsokat láthatják majd a nézők a Déryné-program keretében. Október 28-án Tatár Bianka gyulai színművész és Gulyás Levente zeneszerző ad elő egy szerelmes történetet Tíz kicsi bűnjel címmel.

Novemberben láthatják a 2022-es Most Fesztivál Legjobb Monodráma-díjas előadását Göttinger Pál alakításában, Fekete-fehér címmel. Majd Balsai Móni Shirley Valentine-ná átlényegülve érkezik Willy Russell sikerdarabjában. Az erdélyi Mácsafej zenekar Korodi Janka és Kolcsár József színművészekkel kiegészülve klasszikus és kortárs költők megzenésített verseit adja elő.

A Katona József Színház két fiatal színművésze, Pálos Hanna és Vizi Dávid Duncan Macmillan Lélegezz című művét adja elő. Pokorny Lia Füst című könnyed, zenés, beszélgetős estjét december 4-én tartják. December közepén pedig József Attila megrázó művét, a Szabad-ötletek jegyzékét is meghallgathatják a nézők Sütő András előadásában.

A részletes programkínálat a www.gyulaivarszinhaz.hu oldalon érhető el.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
 
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
Aforizmák
„ Mondd csak meg, ki csodál, s én megmondom, ki vagy."
Sainte-Beuve
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ