BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek

Hat nagyszínpadi bérletes bemutatót tűz műsorra a Szolnoki Szigligeti Színház a 2017/2018-as évadban - közölte a keddi évadnyitó társulati ülésen Balázs Péter, a teátrum igazgatója.

Hírek

Öt bemutatót tervez a 2017/2018-as évadban a Békéscsabai Napsugár Bábszínház, a teátrum emellett megszervezi az V. Bábos Drámaíró Versenyt és a XVII. Nemzetközi Bábfesztivált is.

Hírek

Az idén is utcabállal kezdődik az évad szeptember 9-én, szombaton a József Attila Színházban, amely az új szezonban öt nagyszínpadi, három stúdiószínpadi bemutatóval és beavató színházi produkcióval is várja a közönséget.

Hírek

Kortárs magyar darabok adják a 2017/18-as évad gerincét a Katona József Színházban. Tizenegy bemutatót tartanak a most kezdődő szezonban, Pintér Béla is visszatér, ezúttal a társulatának tagjaival együtt.

Hírek

A Farkasréti temetőben augusztus 29-én délben helyezik örök nyugalomra Gyenes Magda színésznőt, aki életének 93. évében hunyt el Budakalászon - közölte a család az MTI-vel.

Hírek

Öt bemutatóval készül az új évadra a debreceni Vojtina Bábszínház - közölte Asbóth Anikó igazgató-művészeti vezető a színház szerdai évadnyitó társulati ülésén.

Hírek

Megkezdődött az évad a budapesti Nemzeti Színházban, amely az idén ünnepli fennállásának 180. és jelenlegi épülete megnyitásának 15. évfordulóját.

Hírek

Hat előadást, köztük klasszikus és modern mesék bábszínházi adaptációit, improvizációik alapján írt bábos történetet mutat be a 2017/2018-as évadban a Griff Bábszínház - mondta el Szűcs István igazgató a társulat keddi évadnyitó ülésén.

Hírek

Tizenöt bemutatót tervez a 2017/2018-as évadban a kecskeméti Katona József Színház, de öt korábban bemutatott darab is műsoron marad - hangzott el a teátrum keddi évadnyitó társulati ülésén.

Hírek

Gyermekek ismerkedhetnek a színészmesterséggel a kaposvári Csiky Gergely Színház Keltető elnevezésű tanodájának szeptemberben kezdődő foglalkozásai keretében.

Hírek

Jövőre megkezdődhet a Veszprémi Petőfi Színház épületének teljes rekonstrukciója. A tervekről - az új szezon bemutatói mellett - a hétfői évadnyitó társulati ülésen beszélt a színház igazgatója.

Hírek

A sátán kutyája című Sherlock Holmes-történet premierjével kezdi szeptember 9-én a 2017/18-as színházi évadot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház.

Hírek

Klasszikus drámákat és komédiákat, kortárs ősbemutatót, zenés produkciókat, tánc- és gyermekszínházi előadásokat is kínál közönségének a 2017-2018-as évadban a nagyváradi Szigligeti Színház - közölte kedden az erdélyi teátrum.

Hírek

Nyolc nagyszínpadi előadást, köztük Andrew Lloyd Webber nagysikerű művét, az Evita című musicalt mutatja be a 2017/2018-as évadban az alapításának 35. évfordulóját ünneplő zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház - közölte a hétfői évadnyitó társulati ülésen a teátrum igazgatója.

Hírek

Életének 91. évében vasárnap elhunyt Lorán Lenke színésznő - a hírt a család közölte az MTI-vel vasárnap.

Hírek

Hendry Mária A bűvös patkó című mesejátéka lesz a Békéscsabai Jókai Színház első, gyerekeknek szóló darabja a 2017/2018-as évadban.

Hírek

Új játszóhelyet nyit a Budapest Bábszínház, amelynek társulata bővül, és szélesedő korosztályi kínálattal, különleges bemutatókkal, interaktív előadásokkal várja a közönséget az idei évadban.

Hírek

Életének 93. évében elhunyt Gyenes Magda színésznő - tudatta a család szerdán az MTI-vel.

Hírek

A padlás egymilliomodik nézőjét várják a Vígszínház 122. évadában, melynek során a teátrum játszóhelyein többek között Shakespeare Hamlet és Lóvátett lovagok című színműveit, valamint Dragomán György Máglya című regényének adaptációját is bemutatják.

Hírek

Befejeződött a Gyulai Várszínház 54. évada, a produkciókat 28 ezren tekintették meg - tájékoztatta az intézmény kedden közleményben az MTI-t.

Hírek

Az együttműködés és a zene évada lesz az idei a Soproni Petőfi Színházban - emelte ki a teátrum igazgató-főrendezője a kedden tartott évadnyitó társulati ülésen a színházban.

Hírek

Szeptember 4. és 10. között hatodik alkalommal rendezi meg a Thália Színház hagyományos évadnyitó eseményét, a Vidéki Színházak Fesztiválját: hét nap alatt kilenc előadással várják a közönséget.

Hírek

A jubileum jegyében telik az új évad a 25 éves Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban, amely nyolc bemutatóval várja a 2017/18-as szezonban a közönséget.

Hírek

Nyolc bemutatót tervez a most kezdődő évadban a Pesti Magyar Színház, amely musical ősbemutatóval várja a közönséget és az eddigiek mellett további előadások akadálymentesítését is célul tűzte ki.

Hírek

Átadták a VI. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál díjait a szarvasi Vízi Színházban szombat este, amely egyben a nyári évad zárását is jelenti.

Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
Aforizmák
„ A kor csak akkor számít, ha sajt vagy."
Helen Hayes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ