BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek

Életének 82. évében péntek hajnalban elhunyt id. Jászai László Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével kitüntetett színművész - tudatta az Újszínház az MTI-vel.

Hírek

Több mint száz helyi gyermeket ajándékoz meg kedden és a napokban a Szolnoki Szigligeti Színház társulata a saját kezdeményezésű és a szolnoki Mustármag Óvoda közreműködésével megvalósult cipősdoboz akciónak köszönhetően.

Hírek

December 5-én, hétfőn este 900. alkalommal látható A padlás című előadás a Vígszínházban. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter zenés darabját Marton László rendezésében az elmúlt mintegy 29 év alatt több mint 900 ezer néző látta.

Hírek

A magyarországi premier előtt Párizsban mutatta be hétfő este a Nemzeti Színház társulata A szarvassá változott fiú című előadás új változatát a Világ Kultúráinak Háza (Maison des cultures du monde) fesztiválján, a Festival de l Imaginaire-en.

Hírek

A Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiát mutatja be a Madách Színház 2017 júniusában. Az azonos című film színpadi változatát Szirtes Tamás rendezésében tűzik műsorra.

Hírek

Súlyos betegséget követően, életének 61. évében, péntek este elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatója - erősítette meg szombaton a beol.hu hírportál értesülését az intézmény sajtóreferense az MTI-nek.

Hírek

Az eredeti darabot némileg lerövidítve mutatják be a Diótörő és egérkirály című családi musicalt a Békéscsabai Jókai Színházban pénteken. Az előadást a musical zenéjét író Szomor György rendezi.

Hírek

Elkezdődtek Raymond Cousse francia színész-rendező-író Sonkamenüett című monodrámájának próbái a Békéscsabai Jókai Színházban. A darabot Tapasztó Ernő rendezi, Tege Antal színművész adja elő. Az ősbemutató december 9-én lesz.

Hírek

A moszkvai Bolsoj színház hat vezető szólistája, köztük a világhírű Jelena Zelenszkaja és Roman Muravickij lép fel december 12-én a fővárosi Erkel Színházban - hangzott el kedden az M1 aktuális csatornán.

Hírek

Tizenhárom év szünet után az Opera produkciójában újra színpadra kerül Donizetti Lammermoori Lucia című drámai alkotása, amelyet pénteken mutatnak be az Erkel Színházban.

Hírek

Kínában lép fel a Vígszínház társulata: pénteken, szombaton és vasárnap este egy nemzetközi színházi fesztiválon Nádas Péter Találkozás című darabját adják elő Kuangcsouban.

Hírek

Lezárult a bérletvásárlás időszaka a Soproni Petőfi Színházban, több mint tízezren életek ezzel a lehetőséggel - tájékozatta a színigazgató az MTI-t.

Hírek

Ebben az évben tovább folytatódik a vidéki amatőr színjátszás hagyományainak felélesztését célzó Pajtaszínház mintaprogram, amelynek 19 színjátszó csoportja a Pajtaszínházi Szemlén mutatkozik be 2017. január 23-án és 24-én a Nemzeti Színházban.

Hírek

A kaposvári közgyűlés csütörtökön jövő szeptemberig meghosszabbította a Csiky Gergely Színház Közhasznú Nonprofit Kft. megbízott igazgatójának mandátumát - közölte az MTI érdeklődésére Mágó Armand, a somogyi megyeszékhely önkormányzatának sajtóreferense.

Hírek

A háború következményeiről fest megrendítő képet az országúton csavargó gyerekek történetén keresztül a Valahol Európában című musical, amelyet pénteken mutat be a Pesti Magyar Színház Nagy Viktor rendezésében.

Hírek

Bemutatóra készül a József Attila Színház: Bohumil Hrabal Sörgyári capriccio című műve december 10-től Hargitai Iván rendezésében, élő kocsmazenével látható.

Hírek

Péntek délben a gyulai Szentháromság temetőben helyezik végső nyugalomra Gedeon Józsefet, a Gyulai Várszínház múlt pénteken elhunyt igazgatóját.

Hírek

Már megint kezdik! címmel az elvált szülők gyermekének problémáival foglalkozó új ifjúsági előadást mutat be Laboda Kornél rendezésében december 3-án a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház.

Hírek

Növelte bérleteseinek számát a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, ahol további akciókat indítottak, amelyekbe bevonták a helyi Sportcentrumot és a Kosárlabda Nonprofit Kft.-t is.

Hírek

Jubileumi előadást tart szerdán a Madách Színház: 200. alkalommal játsszák a Szirtes Tamás rendezte Mamma Mia! című musicalt.

Hírek

Ivan Viripajev Részegek című művét tűzi műsorra a Nemzeti Színház; az európai civilizáció alapproblémáival foglalkozó darabot november 19-én, szombaton mutatják be Viktor Rizsakov rendezésében a Gobbi Hilda Színpadon.

Hírek

A nyolcvanas évek valóságshow-jának nevezte Visky András rendező Dragomán György Kalucsni című drámáját, melyet szerdán mutat be a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Hírek

Egész napos családi forgataggal "vesznek búcsút" Kaposváron szombaton a felújítás előtt álló Csiky Gergely Színház épületétől, amely ezt követően 2018 októberében nyílik meg újra a látogatók előtt.

Hírek

Formabontó színpadi megoldásokkal, újrahangszerelt mai magyar slágerekkel, több mint 150 táncossal mutatja be Jézus szenvedéstörténetét a Passio XXI című darab Alföldi Róbert rendezésében; a produkciót a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 9-én, virágvasárnap láthatja a közönség.

Hírek

A Vad Fruttik zenekar frontembere, Likó Marcell élettörténetét dolgozza fel A Bunkerrajzoló című "zenés életrekonstrukció", amelynek ősbemutatója szombaton lesz a Pannon Várszínházban Veszprémben.

Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
Aforizmák
„Az udvariasság hamis pénz, amelyért valódi értéket kaphatunk. "
Arthur Schopenhauer
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ