BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek

Átadták a szegedi színházi élet szakmai elismeréseit, a Dömötör-díjakat szombaton este, az idei életműdíjas Rácz Tibor színművész lett.

Hírek

Hat alkalommal lesz látható Elton John és Tim Rice Aida című musicalje a fertőrákosi Barlangszínházban - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Hírek

Kiemelkedő szerepet szán a fiatal alkotóknak a 2017/18-as évadban a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, amely az új szezonban tizennyolc bemutatóval, köztük számos ősbemutatóval várja a közönséget.

Hírek

Kétnapos gyerekfesztivált rendeznek a Magyar Színházban szombaton és vasárnap ingyenes programokkal.

Hírek

Tizenegy színházi társulat tizenöt produkciója látható a Nagyerdei Szabadtéri Játékokon június 10. és szeptember 9. között, a rendezvényt koncertek, családi programok színesítik - mondta csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Hírek

Öt nagyszínházi bemutatóra készül a jövő évadban a Veszprémi Petőfi Színház, köztük a Holt költők társasága című dráma magyarországi bemutatójára - közölte a teátrum igazgatója szerdai, veszprémi sajtótájékoztatóján.

Hírek

Három különleges produkciót kínál a Szivárványos nyár elnevezésű nyári színház júniusban és júliusban Kaposváron.

Hírek

Rövidzárlat címmel új ifjúsági előadást mutat be május 12-én a budapesti Kolibri Színház.

Hírek

A Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Karához került a napokban, ennek köszönhetően kutathatóvá vált a Csiky Gergely Színház elmúlt fél évszázadának történetét bemutató gyűjtemény.

Hírek

A hódítás témáját járják körül a Budapesti Operettszínház 2017/18-as évadának bemutatói; a Hódítások éve címmel meghirdetett szezonban a teátrum öt premierrel és két felújítással várja a közönséget.

Hírek

Sikeres fesztivált zárt a Nemzeti Színház; a 4. Madách Nemzetközi Színházi Találkozón (MITEM) a meghívott társulatok teltház előtt játszottak, több előadás végén állva tapsolt a közönség. A több mint kéthetes rendezvényen április végéig 11 ország 21 produkcióját láthatta a közönség.

Hírek

A világirodalom klasszikusait, Shakespeare Hamletjét, Tolsztoj Háború és békéjét, Ibsen Vadkacsáját is színre viszik a jövő évadban a Vígszínházban, Eszenyi Enikő igazgató hétfőn, a színház születésnapján ismertette a 122. évad bemutatóit.

Hírek

A játékos címmel tart bemutatót a Radnóti Színház május 7-én, vasárnap; a Dosztojevszkij azonos című kisregényéből írt színpadi változatot Fehér Balázs Benő rendezésében láthatja a közönség.

Hírek

Két magyarországi bemutató, a Kafka a tengerparton és a Kartonpapa is szerepel a székesfehérvári Vörösmarty Színház 2017/18-as évadának műsorán, amelyről pénteken tartottak sajtótájékoztatót.

Hírek

Az évad végének közeledtével is kínál különleges előadásokat hűséges nézőinek a Szegedi Nemzeti Színház, hétfőn kezdődik a Finálé Fesztivál műfajilag változatos programja - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Hírek

Kilenc bemutatót tervez a következő évadban a szombathelyi Mesebolt Bábszínház - közölte a műsortervet ismertető sajtótájékoztatóján az intézmény vezetője.

Hírek

Ukrajna legnagyobb nemzetközi színházi fesztiváljára kapott meghívást a Békéscsabai Jókai Színház A fösvény című darabja. A Moliére-produkció Herszon városban a 19. Melpomena Tavrija Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkozik be.

Hírek

Nyolc bemutatót tervez a következő évadban a József Attila Színház; a premierek között operett, musical, olasz komédia, történelmi revü és kortárs dráma is megtalálható.

Hírek

Tizenegy bemutatót, köztük négy nagyszínpadi premiert tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, ahol Silviu Purcarete, Bozsik Yvette, Csiszár Imre, Kiss Csaba és Zsótér Sándor is rendez.

Hírek

Molnár Ferenc Az üvegcipő című vígjátéka lesz pénteken az utolsó nagyszínpadi bemutató az idei évadban a Békéscsabai Jókai Színházban.

Hírek

Tizenegy új bemutatót tervez a 2017/2018-as évadban a Békéscsabai Jókai Színház, amelyből négy ősbemutató lesz - jelentette be a teátrum igazgatója pénteken sajtótájékoztatón.

Hírek

Öt bemutatója lesz a jövő évadban a veszprémi Pannon Várszínháznak, köztük a Béke presszó című ősbemutató, melyben a Vad Fruttik zenéje csendül fel - közölte a színházigazgató csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatóján.

Hírek

Formabontó installáció-előadás bemutatására készül a Kolozsvári Állami Magyar Színház, a Hormon című produkcióról egy keddi sajtótájékoztatón beszéltek az alkotók.

Hírek

Az öt nagyszínházi bemutató mellett három-három darabot a kamara- és stúdiószínházban mutatnak be, továbbá két gyermek- és ifjúsági bemutató, valamint egy osztálytermi előadás is lesz a kecskeméti Katona József Színház következő évadában - jelentette be a teátrum főrendezője kedden sajtótájékoztatón.

Hírek

Megosztott fődíjat ítélt oda idén az RS9 OFF független színházi fesztivál zsűrije.

Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Tanára szemére vetette, hogy szórakozásból fest.
 
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
Aforizmák
„ Akkor tudod, hogy jól dolgoztál, ha élvezted."
Pearl Buck
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ