BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek

Dér András filmrendező visszavonta a szombathelyi Weöres Sándor Színház ügyvezetői munkakörére benyújtott pályázatát - tájékoztatta az MTI-t hétfőn az intézményt fenntartó szombathelyi önkormányzat kommunikációs vezetője.

Hírek

A jegyek kétharmada elkelt már a Nemzeti Színház által szervezett IV. Madách Nemzetközi Színházi Találkozóra (MITEM), amely április 12. és április 30. között 11 országból 23 előadást hoz el Budapestre.

Hírek

Eperjes Károly rendezésében mutatják be Friedrich Schiller Ármány és szerelem című drámáját február 17-én a Békéscsabai Jókai Színházban.

Hírek

Nyolc nagyszínpadi előadást és egy stúdiószínházi darabot tűz műsorra a 2017/2018-as évadban a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház - ismertette a kőszínház következő évadának műsortervét szerdai sajtótájékoztatóján a színház igazgatója.

Hírek

Széles kínálattal várja a közönséget a szombathelyi Weöres Sándor Színház: februárban két premierrel is készül a társulat - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Hírek

A Proton Színház Látszatélet című színdarabját az elmúlt év 8. legjobb előadásának választotta a legjelentősebb német színházi kritikai portál, a nachtkritik.de. közönsége.

Hírek

Megújul a Thália Színház Humorfesztiválja, valamint új rendszerben várja a közönséget a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje, amelynek előadásai az évad során a színház műsorába építve láthatók ezentúl.

Hírek

Életének nyolcvanadik évében elhunyt Mihály Pál színművész, a Kolozsvári Állami Magyar Színház örökös tagja - közölte hétfőn az intézmény.

Hírek

Eszenyi Enikő kapta idén a Páger Antal-színészdíjat; a művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését Farkas Éva Erzsébet polgármestertől a Maros-parti városban, a Hagymaházban.

Hírek

Életének 92. évében elhunyt az operettműfaj egyik legendája, Zentai Anna színművésznő - közölte az Operettszínház pénteken az MTI-vel.

Hírek

Pályázatot írnak ki a Békéscsabai Napsugár Bábszínház igazgatói posztjára - döntött csütörtöki ülésén a város közgyűlése.

Hírek

Drive Time Színház elnevezéssel kínál hétköznap kora estére, a csúcsforgalom idejére, munkaidő után, 17 óra 30 perctől stúdióelőadásokat a József Attila Színház.

Hírek

Az eddigi igazgató, Szikora János ismét pályázni kíván a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói posztjára, miután a város közgyűlése pénteken kiírta a pályázatot a posztra.

Hírek

Új bemutatójára készül a József Attila Színház, Molnár Ferenc klasszikusa, Az üvegcipő című vígjáték február 25-től Huszti Péter rendezésében lesz látható.

Hírek

Szervét Tibor főszereplésével mutatja be a Kean, a színész című előadást a Thália Színház. A darabot, amely a híres angol színész viharos magánéletébe enged betekintést, Kelemen József rendezésében láthatja a közönség március 4-től.

Hírek

Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész, a teátrum jelenlegi igazgatója mellett Dér András filmrendező, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Intézetének adjunktusa pályázik a szombathelyi Weöres Sándor Színház (WS) igazgatói posztjára - közölte az MTI-vel csütörtökön a színházat fenntartó és vezetői pályázatot kiíró önkormányzat.

Hírek

Gingalló címmel óvodásoknak szóló előadást mutat be a Budapest Bábszínház szombaton: a bábkoncert alkalmával Szalóki Ági énekesnő csatlakozik a színház művészeihez, hogy dalait mesébe szőve keltsék életre a színpadon.

Hírek

Idén is meghirdette internetes vetélkedőjét középiskolásoknak a Nemzeti Színház: a megmérettetés témája ezúttal a Bánk bán színházi története.

Hírek

Ötórás, háromrészes előadást készített Thomas Mann József és testvérei című regényéből az Örkény Színház, Ascher Tamás és Gáspár Ildikó közös rendezését szombaton mutatják be.

Hírek

Fiatal rendezők részére hirdetett pályázatot a Kolozsvári Állami Magyar Színház. A részletes előadásterveket június végéig várják.

Hírek

Törőcsik Mari egészségi állapota miatt egyelőre nem tér vissza a színpadra - számolt be róla hétfőn a Népszava.

Hírek

A Proton Színház Látszatélet című színdarabját is beválasztotta a 2016-os év 50 legjobb előadása közé a legjelentősebb német színházi kritikai portál, a nachtkritik.de.

Hírek

Pályázatot írnak ki a Gyulai Várszínház igazgatói posztjára - döntött csütörtöki ülésén a város önkormányzatának képviselő-testülete.

Hírek

Tizenegy országból 24 előadást láthat a IV. Madách Nemzetközi Színházi Találkozó (Mitem) közönsége április 12. és 30. között Budapesten.

Hírek

Gedeon Józsefre, a Gyulai Várszínház novemberben elhunyt igazgatójára emlékeznek szerdán a teátrum kamaratermében a Homage to Shakespeare jazz-szvittel.

Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
 
Aforizmák
„ A tapasztalat fésű, amit akkor kap meg az ember, amikor már kihullott a haja."
Kínai közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ