Magyar páros győzött a Savaria Nemzetközi Táncversenyen
Dátum: 2017. június 6., kedd, 21:59

Az Andrea Silvestri és Váradi Martina alkotta magyar páros győzött nagy fölénnyel szombaton este a Savaria Nemzetközi Táncversenyen Szombathelyen, megelőzve a dobogó második helyét megszerző orosz és a harmadik helyen végzett olasz táncospárt.

A versenyben, amely a nemzetközi táncsport szövetség, a WDSF Latin Világkupa versenye is volt, 28 ország egy-egy párosa mérte össze a tudását latin táncokban, programjukban szamba, cha-cha, rumba, paso doble és jive szerepelt, a döntőben mindegyik táncban a magyarokat találta a legjobbnak a több nemzethez tartozó pontozókból álló zsűri.

A Savaria Táncversenyek történetében először rendeztek versenyt kerekes székesek számára is, a Savaria Kerekesszékes Tánccsoport Freestyle Solo Nyílt Országos Bajnokságon hatan indultak, az első helyet Kátai Virág, a Dance Station Táncsport Egyesület versenyzője szerezte meg.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
 
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
Aforizmák
„Nem szabad haragudni a divatra, hisz oly fiatalon hal meg."
Jean Cocteau
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ