BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Világjátékok - Versenytáncban két magyar páros volt döntős
Dátum: 2017. július 31., hétfő, 9:37

A versenytáncosok között két magyar páros is döntőbe jutott a Wroclawban zajló Világjátékokon, amelyen a magyar küldöttség 6 arany-, 4 ezüst-, és 4 bronzéremmel zárt.

A Nemzeti Versenysport Szövetség közleménye szerint a latintáncos mezőnyben Andrea Silvestri és Váradi Martina a 4., a standardtáncosok között László Csaba és Páli Viktória a 6., a salsás Pék Máté és Nagy Edit Lilla pedig a 7. helyen végzett.

A magyar táncosok korábban soha nem szerepeltek ilyen jól a Világjátékokon. A sportág magyar képviselői közül mindhárom pontszerző helyen végzett, latin és standard kategóriában pedig a magyar páros bejutott a döntőbe, ahol eddig soha nem táncolhattak még magyarok.

A lengyelországi multisport-eseményen ezzel minden magyar befejezte szereplését. Az pedig a zárónap végén derül ki, hogy az összességében 14 dobogós hellyel zárt magyar küldöttség hányadik helyen végez az éremtáblázaton.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ Semmi más nem vagy, mint az életed."
Sartre
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ