Világjátékok - Versenytáncban két magyar páros volt döntős
Dátum: 2017. július 31., hétfő, 9:37

A versenytáncosok között két magyar páros is döntőbe jutott a Wroclawban zajló Világjátékokon, amelyen a magyar küldöttség 6 arany-, 4 ezüst-, és 4 bronzéremmel zárt.

A Nemzeti Versenysport Szövetség közleménye szerint a latintáncos mezőnyben Andrea Silvestri és Váradi Martina a 4., a standardtáncosok között László Csaba és Páli Viktória a 6., a salsás Pék Máté és Nagy Edit Lilla pedig a 7. helyen végzett.

A magyar táncosok korábban soha nem szerepeltek ilyen jól a Világjátékokon. A sportág magyar képviselői közül mindhárom pontszerző helyen végzett, latin és standard kategóriában pedig a magyar páros bejutott a döntőbe, ahol eddig soha nem táncolhattak még magyarok.

A lengyelországi multisport-eseményen ezzel minden magyar befejezte szereplését. Az pedig a zárónap végén derül ki, hogy az összességében 14 dobogós hellyel zárt magyar küldöttség hányadik helyen végez az éremtáblázaton.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
 
Szabadtéri előadás világítópróbája volt, mikor a rendező ingerülten ordított rá a világosítókra: – Gyerekek, vegyétek már ki azt a sárgát! Hát nem látjátok, milyen sok?!?
Aforizmák
„Nem a tudásban van a boldogság, hanem a tudás megszerzésében. "
Edgar Allan Poe
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ