Idén szalagavató táncokkal is lehet nevezni a Zuglói Táncfesztivál - Országos Amatőr Táncversenyre, amelyre május végéig várják a jelentkezéseket.
Dátum: 2018. február 26., hétfő, 12:30

A szervezők közleménye szerint a 34. alkalommal megrendezett verseny szabályzatába idén számos újítás került: megfelelő számú nevezés függvényében külön kategóriában versenyeznek majd az alapfokú művészetoktatási intézmények, rugalmasabb időbeosztásban mutatkozhatnak be a különböző kategóriák táncosai, továbbá idén a végzős gimnazisták is elindulhatnak szalagavató tánc kategóriában.

A kiírásra amatőr és profi kategóriában lehet nevezni, egyénileg vagy csoportosan 6 éves kortól, felső korhatár nélkül színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatika, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and roll, akrobatikus show-tánc, néptánc, versenytánc, mazsorett - tradicionális és show-tánc, break, disco, hastánc és szalagavató táncok kategóriában.

A június 2-án és 3-án zajló verseny alatt és annak szüneteiben külön helyiségben táncoktatás, valamint tánc- és sportbemutató is lesz.

A jelentkezéseket a szervezők május 27-én éjfélig várják, de csak az első 350 nevezést fogadják be.

A részletes nevezési feltételek a szervező Fórumház Egyesület honlapján vagy Facebook-oldalán olvashatók.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
 
Baudleaire, a híres francia költő találkozott egyszer sétája közben egyik barátjával, Theodore Banville költővel, aki azt javasolta neki, hogy menjenek el együtt fürdeni.
Aforizmák
„Megmaradtam bohócnak. Ez sokkal magasabb pozíciót biztosít számomra, mint bármely politikusé."
Charlie Chaplin
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ