Ma kezdődik a Connector Táncfesztivál Veszprémben
Dátum: 2019. március 9., szombat, 10:06

Ma kezdődik a Connector Táncfesztivál Veszprémben, a kétnapos rendezvényen tizennégy táncstílusban mintegy 2500 táncos lép fel a Veszprém Arénában.

A nemzetközi táncversenyre Magyarország mellett Ausztriából, Franciaországból, Horvátországból, Szerbiából és Szlovákiából nyolcvan tánccsoport nevezett 460 koreográfiával.

A programok között szombaton a modern és kortárs tánc, a művészi tánc, a show- és látványtánc, a klasszikus balett, a standard és latin táncok, a musical és open kategória táncosai versenyeznek.

Vasárnap az akrobatikus rock and roll, a hip-hop, a disco, a fitness, a hastánc, a néptánc, a break, az open, valamint a modern és kortárs kategória profi versenyzői mérik össze tudásukat.

A táncosokat szakmai zsűri értékeli.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
 
Alexandre Dumas egyik leghíresebb regénye A három testőr. A regényben címe ellenére mégis négy testőr szerepel: Athos, Porthos, Aramis és D'Artagnan. Egy olvasó meg is írta Dumas-nak, hogy a regény címében tévedett, mire az író így válaszolt:
Aforizmák
„ A világ nagy emberei általában nem voltak nagy tudósok, a nagy tudósok pedig nem voltak nagy emberek."
Holmes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ