Új előadások a Nemzeti Táncszínház virtuális színpadán
Dátum: 2021. május 10., hétfő, 10:27

Új előadásokkal és műsoron tartott repertoár darabokkal várja továbbra is a közönséget a Nemzeti Táncszínház online színpada - közölte az intézmény az MTI-vel.

Májusban és júniusban sorra mutatják be a tavalyi évre tervezett, de a járvány miatt elhalasztott előadásokat - köztük néptánc, flamenco és kortárstánc-darabokat - a táncszínház népszerű virtuális műsorfolyamában.

A májusi bemutatók között lesz a Inversedance Fodor Zoltán Társulat, a Budapest Táncszínház, új darabbal érkezik a Duna Művészegyüttes és a FlamenCorazónArte formációt is. Júniusban a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a Szegedi Kortárs Balett, a Bozsik Yvette Társulat, a Frenák Pál Társulat és a Pécsi Balett is a fellépők között lesz - írja a közlemény.

A bemutatókra online lehet jegyet váltani. A Nemzeti Táncszínház a repertoáron tartott előadásokat továbbra is ingyenesen, de regisztrációhoz kötve teszi elérhetővé. Emellett hamarosan védettségi igazolvánnyal, létszámkorlátozás mellett látogatható előadások is lesznek a táncszínházban.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A L'Opinion című lap 1885.október 15-i számában megemlékezik a Hotel Drouot árveréséről (amely árverési csarnokot műfordítóink Drout-szállodának szoktak magyarítani), s elmondja, hogy mikor a szolga a kiállítási asztalra helyezett egy milói Vénust ábrázoló másolatot, harsány hangon kiáltotta a közönség felé:
 
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
Aforizmák
„ Ha nem lennének ellenségeim, ki szedné le rólam a rozsdát?"
Kálvin János
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ