Sokkoló tűsarkúak kiütéses győzelme
Dátum: 2006. január 3., kedd, 22:25
Január 19-és 20-án 19- órai kezdettel újra látható a A Frenák Pál Dance Company előadásában a KáOsz című produkció. Az előadás helyszíne – a Nemzeti Táncszínház szervezésében – a Mûvészetek Palotája lesz.
A 2005/2006-os évadban Magyarországon összesen ezen a két estén játsszák a 2002-ben bemutatott darabot új szereposztásban.

                                

„Bokszmeccs vagy bikaviadal, szeretkezés vagy szabadfogású birkózás, konferanszié vagy mérkõzésvezetõ, pódium vagy ring, táncszínház vagy extravagáns divatbemutató, férfi vagy nõ, gyakorlatilag egyre megy. (…) Jelen pillanatban a KáOsz címû elõadásnál sokkolóbbat és összetettebbet nem nagyon tudnék elképzelni.”(Vincellér Katalin, Sokkoló tûsarkak kiütéses gyõzelme, Zsöllye, 2002.04)

Jegyelõvétel a Nemzeti Táncszínház közönségszervezésén (Tel: 201-4407) és a MÜPA jegypénztárában (Tel: 555-3300).

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
 
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
Aforizmák
„ A művész nem a valóságot ábrázolja, hanem azt a látomást, amit a valóság élménye kelt az emberi lélekben. Ez a többlet a művészet."
Márai Sándor
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ