Sokkoló tűsarkúak kiütéses győzelme
Dátum: 2006. január 3., kedd, 22:25
Január 19-és 20-án 19- órai kezdettel újra látható a A Frenák Pál Dance Company előadásában a KáOsz című produkció. Az előadás helyszíne – a Nemzeti Táncszínház szervezésében – a Mûvészetek Palotája lesz.
A 2005/2006-os évadban Magyarországon összesen ezen a két estén játsszák a 2002-ben bemutatott darabot új szereposztásban.

                                

„Bokszmeccs vagy bikaviadal, szeretkezés vagy szabadfogású birkózás, konferanszié vagy mérkõzésvezetõ, pódium vagy ring, táncszínház vagy extravagáns divatbemutató, férfi vagy nõ, gyakorlatilag egyre megy. (…) Jelen pillanatban a KáOsz címû elõadásnál sokkolóbbat és összetettebbet nem nagyon tudnék elképzelni.”(Vincellér Katalin, Sokkoló tûsarkak kiütéses gyõzelme, Zsöllye, 2002.04)

Jegyelõvétel a Nemzeti Táncszínház közönségszervezésén (Tel: 201-4407) és a MÜPA jegypénztárában (Tel: 555-3300).

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„A román Farsang című darabot az aranyos Both Béla, aki nagyszerű színházi rendező és színházalapító, olyan szigorúan állította színpadra, hogy az előadás ettől dögunalomba fulladt. Tulajdonképpen a darab ki lett fordítva önmagából, mintha egy nercbundának a bélését viseltük volna. Már a főpróbán megbuktunk.
 
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
Aforizmák
„ A művészet sokkal inkább fátyol, mintsem tükör."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ