A Tánc Éltet
Dátum: 2007. szeptember 17., hétfő, 16:36
A Százszorszép Hastánc Klub idén első alkalommal rendezi meg a Százszorszép Adományozó Táncestet a Stefánia Kulturális Központban.

A szervezők elsők között keresték meg Baranya Dávidot, hogy vállaljon szerepet a rendezvényen. A TV2 tehetségkutató műsorából és a Vámpírok Bálja musicalből megismert művész örömmel fogadta a felkérést, és felajánlotta további segítségét a program szervezőinek. Ennek köszönhetően látható lesz, Váradi Martina és Andrea Silvestri hazai és nemzetközi viszonylatban is elismert versenytáncos pár, és a Lángvirág Tűzszínház látványos show műsora Palcsó Nóra, Szabó Kata Borbála, Kása Kelemen táncművészek közreműködésével. Baranya Dávid kérésére mindegyik művész igent mondott a felkérésre.

A Százszorszép Adományozó Táncest szeptember 30-án kerül megrendezésre, 18-órai kezdettel a Stefánia Kulturális Központban. Az est bevételét a Korán és Eredményesen a Daganat Ellen alapítvány részére kerül felajánlásra.

Fotó: Téglásy Zsuzsa

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
 
A háború alatt egy brit kormányülésen egy miniszter azzal állt elő, hogy a hadiállapotra tekintettel nullázzák le a kulturális kiadásokat, és a felszabaduló összeget fordítsák fegyverekre.
Aforizmák
„ A történész: visszafelé tekintő próféta."
August Wilhelm von Schlegel
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ