BELÉPÉS Regisztráció Elfelejtett jelszó
RSS
Hírlevél:  OK
Hírek

Nemzeti Táncprogramot készít a Magyar Táncművészek Szövetsége; a cél a táncművész életpályamodell kidolgozása a művészeti oktatástól az aktív éveken keresztül a befejezésig, ami átképzés vagy járulékrendszer lehet - mondta el pénteken Győrben sajtótájékoztatón az MTSZ társelnöke.

Hírek

Klasszikus indiai táncelőadásra invitálja a nézőket a budapesti Indiai Kulturális Központ. Az odisszi táncot bemutató ingyenes műsorban a Magyarországon már többször szerepelt Szandhjadipa Kar lép fel június 24-én.

Hírek

Hétfőn kezdődik az egy héten át tartó, immáron tízedik alkalommal meghirdetett Magyar Táncfesztivál Győrben.

Hírek

Két sikerdarabjával lépett fel a Győri Balett kedden a délkelet-oroszországi Nyizsnyij Novgorodban.

Hírek

Magyar Nemzeti Táncegyüttesre változik a Honvéd Táncszínház elnevezése július 1-től - jelentették be az együttes vezetői kedden Budapesten.

Hírek

Ismét Budapesten lép fel a Nagyvárad Táncegyüttes. A Szerelemkert és A villa című egyfelvonásos előadásokat, amelyeket péntek este láthatnak az érdeklődők a Hagyományok Házában, először mutatják be Magyarországon.

Hírek

Orosz sikert hozott a 49. Savaria nemzetközi táncverseny Szombathelyen.

Hírek

Tánccal köszöntik érettségiző társaikat pénteken délben Szombathely főterén középiskolás diákok: több százan táncolnak egyszerre francia négyest Johann Strauss Denevér című zenéjére - közölte az MTI-vel szerdán a szervező szombathelyi AGORA Kultúrális Központ munkatársa.

Hírek

A Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület idén is megrendezi a táncház napját. Szombaton a budapesti Liszt Ferenc téren ének- és tánctanítással, mesemondással várják az érdeklődőket.

Hírek

A tánc világnapján, kedd este adják át a Művészetek Palotája Fesztiválszínházában a Magyar Táncművészek Szövetsége által odaítélt szakmai díjakat és az Imre Zoltán-díjat.

Hírek

A Trójai játékok című férfi balettkomédiát és A Szilfid című klasszikus-romantikus balettet mutatja be az idei évad utolsó premierelőadásán, május 3-án, szombaton a Magyar Nemzeti Balett az Operaházban.

Hírek

Fellépésekkel és szakmai tanácskozással ünnepli a tánc világnapját a Magyar Táncművészeti Főiskola (MTF).

Hírek

Visszajáró együttesek, új résztvevők és friss társulatok előadásaival, valamint zenés-táncos improvizációkkal, koncerttel és nyilvános műhelygyakorlattal várja az érdeklődőket május 13. és 17. között A Tánc Fesztiválja Veszprémben.

Hírek

A Magyar Koreográfusok Társasága (MKT) aggodalommal fogadta a hírt, hogy 2016. március 15-ig a Karmelita kolostor épületébe költözik a Miniszterelnöki Hivatal – áll a szervezet közleményében.

Hírek

A Győri Nemzeti Színházban tartott nyitógálával hétfőn megkezdődött az egy hétig tartó, immáron tizedik alkalommal a kisalföldi megyeszékhelyen megrendezett Magyar Táncfesztivál.

Hírek

Nincs veszélyben a Nemzeti Táncszínház működése - jelentette ki L. Simon László, a Miniszterelnökség vasárnapi hatállyal kinevezett parlamenti államtitkára szombaton az MTI-nek.

Hírek

Több mint hatszáz néptáncos vesz részt a szombattól hétfőig tartó hagyományápoló balatonboglári XVIII. Méta Fesztiválon, amelyen megemlékeznek a táncház-mozgalomért sokat tett, tavaly elhunyt Halmos Béláról is - tájékoztatta Szalai Tünde, a rendezvény programkoordinátora az MTI-t.

Hírek

Új helyszínekkel, bővített programmal jelentkezik június 16. és 22. között a X. Magyar Táncfesztivál - hangzott el az esemény Győrben csütörtökön megrendezett beharangozó sajtótájékoztatóján.

Hírek

A Lurdy Ház május 31-én először rendezi meg Nagy Táncválasztó rendezvényét.

Hírek

A női test köré épülő táncest mutatkozik be pénteken a Nemzeti Táncszínházban: a Woman, BODY című koprodukció magyar, dél-koreai, mexikói és thaiföldi koreográfusok együttműködéséből született meg.

Hírek

Magyarországi turnéra készül május második felében a Háromszék Táncegyüttes a Gábor Áron táncdrámával.

Hírek

Látványos nyitónapi lézershow és Ladányi Andrea táncművész workshopja is várja az érdeklődőket idén A Tánc Fesztiválján, amelyet május 13. és 17. között rendeznek meg Veszprémben.

Hírek

Nagyszabású gálaesttel ünnepli a tánc világnapját a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház a Művészetek Palotája Fesztiválszínházában: a Budapest Táncfesztivál záró eseményeként megtartott kedd esti rendezvényen adják át a szövetség szakmai elismeréseit és az Imre Zoltán-díjat.

Hírek

Ma van a tánc világnapja. A táncművészet ünnepén nagyszabású gálaesten adják át a szakma díjait a Művészetek Palotájában.

Hírek

Első önálló táncszínházi produkciójával mutatkozik be az elmúlt évben alakult balett-tagozat pénteken Kecskeméten a Katona József Színház nagyszínpadán.

Keresés:  KERESÉS
alma: csak szólok, hogy...
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
G. B. Shaw sokat utazott hazájában. Egyszer egy falu határában megismerkedett egy juhásszal. Megkérdezte, hogy hívják.
 
Aforizmák
„ Kevés olyan bosszantó és elviselhetetlen dolog van a világon, mint másnak a jó példája. "
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ