Március 15-én kezdi 29. országos turnéját a Magyar Nemzeti Cirkusz Budapesten
Dátum: 2023. február 22., szerda, 14:09

Március 15-én a Budapesten, a Pólus Center mellett felállított nagysátorban kezdi meg 29. országos turnéját a Magyar Nemzeti Cirkusz; a kilencállomásos országjáráson a Szenzáció című műsort láthatja a közönség - tájékoztatta a Magyar Nemzeti Cirkusz az MTI-t kedden.

A több mint kétórás show-ban szerepel a tavalyi Latinai Nemzetközi Cirkuszfesztiválon arany díjjal jutalmazott magyar lovasakrobata szám, valamint tradicionális lengőtrapéz-bemutató, a Brazíliából érkező, nyitott halálgömbben motorozó artisták pedig ezúttal női pilótával lépnek fel - olvasható a cirkusz közleményében.

A társulat honlapja szerint március 23. és április 2. között Miskolcra, majd április 6. és 16. között Nyíregyházára látogatnak. A június 4-ig tartó országjárás további állomásai Debrecen, Békéscsaba, Orosháza, Szentes, Szolnok, Kecskemét és Kiskunfélegyháza lesznek.

A cirkusz tájékoztatása szerint a műsor kosztümös főpróbájának bevételét a Richter család az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak ajánlja fel.

A közleményben kitérnek arra is, hogy március utolsó napján újranyit a 32 hektáros területen működő, nagykőrösi Richter Safari Park, ahol több mint 300 állat és megannyi újdonság, köztük a nagymacskáknak épített új kifutó várja a közönséget, a bátrabbak járművekkel be is hajthatnak a fehér tigrisek és oroszlánok közé.

A 4 kilométer hosszú autós szafarin az elefántok és Namibi, a zsiráf mindennapjait ismerhetik meg a látogatók. De etetni lehet zebrákat, tevéket, lámákat, struccokat, emukat, szürkemarhákat és vízibivalyokat is.

A legkisebbeket állatsimogató, dinópark, játszótér és vidámpark is várja, a cirkuszi sátorban pedig különféle műsorszámok szórakoztatják majd a közönséget - áll a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Henrik Ibsen, a nagy drámaíró egy alkalommal Rómában sétálgatott, amikor fölkeltette érdeklődését egy plakát, amelyet nagy tömeg bámult. Közelebb ment, de észrevette, hogy nincs nála az olvasószemüvege.
 
Szabadtéri előadás világítópróbája volt, mikor a rendező ingerülten ordított rá a világosítókra: – Gyerekek, vegyétek már ki azt a sárgát! Hát nem látjátok, milyen sok?!?
Aforizmák
„ ...igazsága mindig annak van, akinek telik rá..."
Reymont
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ