Madonna a Berlinale-n
Dátum: 2011. január 20., csütörtök, 16:37
Ismét a berlini filmfesztivál vendége lesz Madonna, aki új filmjének első kockáit mutatja be a rangos eseményen.
A W.E. című alkotásba a nagyközönség nem, csak meghívott forgalmazók nyerhetnek bepillantást a február 10. és 20. közötti filmfesztivál, a Berlinale első hétvégéjén - közölték a szervezők csütörtökön.

A B.Z. berlini tömeglap szerint az 52 éves híresség filmje VIII. Eduárd brit király és Wallis Simpson, a polgári származású, elvált amerikai asszony szerelméről szól. A kapcsolat 1936-ban válságba sodorta a monarchiát, a király végül mindössze 11 hónapi uralkodást követően lemondott a trónról a nő kedvéért.

A film hivatalos bemutatóját várhatóan a cannes-i filmfesztiválon tartják. Madonna első rendezői munkájával már vendégeskedett a Berlinalén, a Mocsok és bölcsesség című filmet három évvel ezelőtt láthatták a fesztivál vendégei.

(MTI)

 

 

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
 
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
Aforizmák
„ Mi a legfeltűnőbb különbség egy macska és egy hazugság között? Az, hogy a macskának csak kilenc élete van."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ