Képzőművészek, Iparművészek és Művészeti Dolgozók Szakszervezete

E-mail címünk: kimd.szakszervezet@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/KIMDSZ/


A Képzőművészek, Iparművészek és Művészeti Dolgozók Szakszervezetének Alapszabálya PDF formátumban letölthető ide kattintva


A Képzőművészek, Iparművészek és Művészeti Dolgozók Szakszervezete a vizuális és tervezői művészeti területen dolgozók érdekképviseleti szerve. Tevékenységét az alábbi főbb célkitűzések mentén teljesíti: tagjai szellemi és anyagi értékeinek megóvása és érvényesítése, a tagok között a szolidaritás fejlesztése, tagjai érdekeinek, helyzetük és körülményeik javítását szolgáló szempontok képviselete minden illetékes hatóság és fórum előtt, és ezek érdekében szükség esetén követelésekkel is előállni.

 

Az elnökség tagjai:

Tóth Zsolt - elnök

Fazekas Ildikó - alelnök

Atlasz Gábor

Czinder Antal

Flohr János

Koffán Károly

Mascher Róbert

Meller András

Prókai Gábor


Amennyiben érdeklődik szakszervezetünk tevékenysége iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk! A szakszervezeti közösségünkhöz való csatlakozáshoz szükséges belépési nyilatkozatot IDE KATTINTVA lehet letölteni, ezt kitöltés után kérjünk eljuttatni eredetiben postai úton, vagy elektronikus formában a központi e-mail címünkre megküldve.

Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
 
Molnár Ferenc jókedvű társasággal vacsorázott egy óbudai vendéglőben. Az asztalok között állandóan ott lábatlankodott egy szemtelen kiscsirke, le-lecsapva a morzsákra.
Aforizmák
„ ..lángolunk a legnemesebb eszményekért, csak éppen azzal a feltétellel, hogy maguktól váljanak elérhetővé...és főleg ingyen."
Dosztojevszkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ