Frenák és csapata
Dátum: 2005. október 19., szerda, 10:52
Októberben a Frenák Pál Társulat a nagy sikerű KáOsz című előadását újítja fel, amelyet 21-én 20.30-kor láthat a közönség a franciaországi Gauchy Kulturális Központjában. A produkciót Budapesten 2006. január 19-én és 20-án mutatják be a Nemzeti Táncszínház szervezésében, a Művészetek Palotájában.

Október 29-én 20.00-kor Greifswaldban a német Tanztendenzen 2005. Festival meghívására Frenák Pál mutatja be szólóját, a Mennono-t, amely ezt követően Budapesten lesz látható november 1-én a Ferencvárosi Művelődési Központban (FMK) a Pasolini Emlékhónap nyitóestjén.November 4-én és 5-én a társulat franciaországi befogadó színházában a La Faiencerie-ban Creil-ben játssza legfrissebb előadásunkat, a Frissont.


Novemberben ismét európai turnéra indul a talán legnépszerűbb előadásuk, a Fiúk… (Les hommes cachés).      


A társulat november 6-án Bielefeldben, a 360° Festival keretein belül mutatkozik be a német publikumnak, ezt követően 15-én a Rozrywki Színházban, Katowicében, majd 18-án a lengyel közönségnek Gdanskban, az Egyetemi Színpadon.Frenák Pál és csapata november 23-án ismét Budapestre érkezik, ahol a Pasolini emlékhónap keretében látható az előadás adaptációja szintén az FMK színpadán.


Ezután a társulat Spanyolországba utazik, ahol november 27-én Bilbao-ban a La Fundición színházban adják elő a Fiúk-at  és a Mennono-t.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Shaw nyomtatott meghívót kapott egyik hölgyismerősétől, akit különösebben nem kedvelt.
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„ Az, hogy egy tojásra azt mondom, hogy büdös, nem jelenti azt, hogy jobbat tudok helyette tojni."
George Bernard Shaw
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ