Megnyílt a könyvlelő
Dátum: 2006. agusztus 21., hétfő, 15:33
Megkezdte működését a Könyvlelő Online Könyváruház. Az áruházban közel 20.000 könyv közül válogathatnak a látogatók. Az áruház kínálatában gyakorlatilag minden témakörben bőséges választék között lehet válogatni.

A kínálatban megtalálhatóak tankönyvek, gyermekkönyvek, informatikai könyvek, útikönyvek és térképek, regények, ezoterikus könyvek, sportkönyvek, nyelvkönyvek, ismeretterjesztő könyvek, vallási témájú könyvek és még számtalan egyéb témakör könyvei.

A Könyvlelő Online Könyváruház a legfejlettebb technológiával elkészített, a látogatók számára könnyen áttekinthető és egyszerűen használható webáruház, melyben a vásárlók többek között nyomon követhetik rendeléseik állapotát.

A Könyvlelő Online Könyváruházban valamennyi könyvet 20-50% kedvezménnyel kínáljuk. Áruházunkban folyamatosan zajlanak nyereményjátékok, melyek során a vásárlók akár ingyen is hozzájuthatnak a kiválasztott könyvekhez.

Az áruház kínálata naponta bővül.

A könyvlelő Online Könyváruház a http://www.konyvlelo.hu címen található meg.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli meg a múltját, nézd meg a temetőjét."
Gróf Széchenyi István
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ