A budapesti világbajnokságon búcsúzik az Európa-bajnok magyar táncpáros
Dátum: 2024. március 4., hétfő, 8:41

A márciusi budapesti világbajnokságon fejezi be pályafutását a 16-szoros magyar bajnok Andrea Silvestri, Váradi Martina táncpáros, amely kétszer világbajnoki ezüstérmet szerzett, kétszer Európa-bajnok lett, a világjátékokon pedig többször is döntős volt.

A Magyar TáncSport Szakszövetség szerdai közlése szerint idén Magyarország lesz a házigazdája a latin táncok legnagyobb versenyének, a WDSF Professzionista latin világbajnokságnak. A versenynek a Ludovika Aréna ad otthont, ahol március 23-24-én, a vb-vel egy időben a magyar bajnokságot is megrendezik.

"A mintegy 1300 férőhelyes aréna a két nap alatt fogadja a világ legjobb latintáncosait, valamint a hazai bajnokság 20 kategóriájának legjobb versenyzőit a gyermek kategóriától egészen a senior IV-es, azaz a 65 év feletti korosztályig" - mondta Zsámboki Marcell, a hazai szövetség elnöke.

"A világbajnokságra a nemzetközi szövetség, azaz a WDSF 10 magasan kvalifikált pontozóbírót küld hazánkba, a magyar színeket Tóth István képviseli majd" - tette hozzá az elnök.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
Aforizmák
„ A sötétség segíti a sötétséget."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ