Sokkoló tűsarkúak kiütéses győzelme
Dátum: 2006. január 3., kedd, 22:25
Január 19-és 20-án 19- órai kezdettel újra látható a A Frenák Pál Dance Company előadásában a KáOsz című produkció. Az előadás helyszíne – a Nemzeti Táncszínház szervezésében – a Mûvészetek Palotája lesz.
A 2005/2006-os évadban Magyarországon összesen ezen a két estén játsszák a 2002-ben bemutatott darabot új szereposztásban.

                                

„Bokszmeccs vagy bikaviadal, szeretkezés vagy szabadfogású birkózás, konferanszié vagy mérkõzésvezetõ, pódium vagy ring, táncszínház vagy extravagáns divatbemutató, férfi vagy nõ, gyakorlatilag egyre megy. (…) Jelen pillanatban a KáOsz címû elõadásnál sokkolóbbat és összetettebbet nem nagyon tudnék elképzelni.”(Vincellér Katalin, Sokkoló tûsarkak kiütéses gyõzelme, Zsöllye, 2002.04)

Jegyelõvétel a Nemzeti Táncszínház közönségszervezésén (Tel: 201-4407) és a MÜPA jegypénztárában (Tel: 555-3300).

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
 
Joséphine Baker világhírű revücsillag élete utolsó heteiben, 68 évesen is is korát meghazudtoló frissességgel szerepelt Európa színpadjain.
Aforizmák
„ Túlságosan okosnak lenni szinte már illetlenség"
Gorkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ