A mozdulatok fesztiválja
Dátum: 2006. január 4., szerda, 16:36
Szóló és duó tánc nemzetközi fesztivált rendeznek jövő héten Budapesten, a hatnapos rendezvényre Egyiptomból, Franciaországból, Oroszországból és Szenegálból is érkeznek előadók - tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t. Az Orkesztika Alapítvány 2000-óta rendezi meg a Szóló Tánc és 2002 óta Duó Tánc Fesztiválját. Hagyományaikhoz híven a fesztivál lehetőséget teremt minden alkotónak, hogy művészi elképzeléseit bemutassa, a produkciók szakmai és közönség-visszajelzést kapjanak az önálló alkotó munka fejlesztéséhez - olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint a fesztiválon a pályázó alkotásokat válogatatlanul mutatják be. A műveket a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazata alapján díjazzák. A zsűri elnöke Ide van Heiningen (Hollandia), a MAPA – Moving Academy for Performing Arts - vezetője lesz.

A január 11-és 16-között megrendezendő 7. Szóló Tánc és 5. Duó Tánc Nemzetközi Fesztiválnak a MU Színház és a Mozdulatművészeti Stúdió ad otthont.(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
Aforizmák
„ ..lángolunk a legnemesebb eszményekért, csak éppen azzal a feltétellel, hogy maguktól váljanak elérhetővé...és főleg ingyen."
Dosztojevszkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ