Japán workshop a Sirályban
Dátum: 2007. november 20., kedd, 14:07
November 25. és december 2. között a japán butoh táncos, „Junyiko” tart ingyenes kurzust a Sirály pincéjében, amit december 1-jén és 2-án 20h-tól a „Neighbourhood Bell” munkabemutató és performansz zár.
A szervezők azoknak ajánlják a részvételt, akik érdeklődnek a Test iránt. „Junyiko” megteremti a teret, az időt és a lehetőséget, hogy rátaláljon a Testére. Nem csak táncosok és színészek jelentkezését várják, hanem mindenkiét, aki fel kívánja fedezni a Testet.  

November 25-én és 26-án a workshop bárki számára látogatható. November 27-től az a tizenkét ember dolgozik tovább, akik részt tudnak venni mindennap a kurzuson és ráérnek a munkabemutatók időpontjában.

Információk és jelentkezés:
varosiszinhaz@gmail.com
Cím. 1061, Bp., Király u. 50.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„Nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk."
Henry Louis Mencken
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ