Michael Flatley pert nyert
Dátum: 2007. december 11., kedd, 7:58
Michael Flatley ír-amerikai sztepptáncos pert nyert vádlójával szemben, aki azt állította, hogy 2002-ben megerőszakolta őt, s ezért a kaliforniai legfelsőbb bíróság 11 millió dolláros (1,8 milliárd forint) kártérítést ítélt neki – olvasható a BBC News honlapján.

A 49 éves Michael Flatleyt azzal zsarolta egy bizonyos Tyna Marie Robertson, hogy ha nem fizet neki egy hétszámjegyű összeget, nemi erőszakért pert akaszt a nyakába.

Flatley nem volt hajlandó fizetni, ezért a hölgy tavaly egy 33 millió dolláros pert indított a táncos ellen, mire Flatley egy százmillió dolláros ellenperrel válaszolt zsarolás és becsületsértés vádjával.

Flatley valóban szexuális kapcsolatba került a nővel 2002 októberében Los Angelesben, de - mint a táncos hangsúlyozta - ez közös megegyezésen alapult, és másnap „fesztelen és örömteli" reggelit költöttek el együtt.

Flatley sokáig egy rejtélyes vírusfertőzéssel küszködött, de egy hónapja már újból fellép az Egyesült Államokban a Dancing With the Stars (Tánc a sztárokkal) című műsorban.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
Aforizmák
„ A legszívesebben gyermekekkel beszélgetek; tőlük még remélhetem, hogy majd értelmes lények lesznek..."
Kierkegaard
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ