Válogatás táncosoknak
Dátum: 2008. január 14., hétfő, 20:45
A Shannon.hu zenekar 2000-ben alakult, ismert zenészek részvételével. Fő célja a világzene egy új műfajának hazai megteremtése, amelyben a népzenei (kelta, magyar és balkáni) elemeket a klasszikus, a dzsessz és a modern rock hangzásaival ötvözi és izgalmas stílusát presztízsértékű, igényes produkcióvá emeli.

2005-óta saját tánckarral járja hazánkat és a környező országokat, amely a zenekar zenéjének ihletésére egyedi táncos műfajt hozott létre: a világtáncot. Ebben az új, látványos és egyszerre kifinomult művészi táncnyelvben megtalálható a balett, a jazz táncok, a magyar néptánc, valamint az ír és az amerikai sztepp elemei is, amely a Shannon.hu zenéjével integrálva egy varázslatos előadást prezentál közönségének.

A produkció egész estés színpadi showjának bővítéséhez keres táncosokat. A jelentkezőnek a következő műfajokban érdemes jártasnak lenni: néptánc, ír tánc, balett, amerikai sztep, jazz/art jazz, kortárs tánc. Külön előnyt jelent a több műfajban való képzettség, a biztos balett-alapok, a színpadi gyakorlat.
 

Jelentkezési határidő: február 10.

Válogatás: február 15-től

Jelentkezés Laszip Dávid produkciós vezetőnél, a david@shannon.hu címen.

Bővebb információ: www.shannon.hu

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
 
Maurice Joxant-nak, Lautrec barátjának az a gondolata támadt, hogy Lautrecnek bizonyára örömet szerezne, ha kijárná neki a Becsületrendet.
Aforizmák
„ Akinek nincs szíve, az csak a fülére hallgat."
Pascal
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ